Sine Lyons

Om mig

Jeg hedder Sine Lyons. Jeg er gift med Allan og har to børn – en søn på 16 år og en datter på 12 år – og så har vi også 2 hunde.

Gennem de sidste 14 år har jeg i forskellige sammenhænge hjulpet børn og voksne igennem svære udfordringer og kriser.

Min søn har en livstruende kronisk sygdom, som utallige gange har udsat os for stress og traumer. Effekten af sygdommen gjorde, at jeg blev nødt til at interessere mig for, hvordan man hjælper børn med sygdom, stress og traumer. Det resulterede bl.a. i bogen KRONISK og længerevarende SYGE BØRN – På hospital og hjemme i familien og det gratis univers hospitalsbarn.dk

Har du et barn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom, så er du velkommen til at kigge på hospitalsbarn.dk for viden og vejledning.

Min krop har været udsat for flere ulykker, hvilket medførte at mine graviditeter var meget svære og medførte skader, som har givet mig kroniske smerter.

På mange måder har min livssituation guidet mit liv, for den har gjort det livsvigtigt for mig at interessere mig for, hvordan man håndterer smerter og stress, så man alligevel formår at leve sit eget bedste liv.

Uddannelser

Jeg har en cand.mag. i kommunikation fra Københavns Universitet. Derudover er jeg uddannet Spædbarnsterapeut v/Dansk Institut for Spædbarnsterapi og Psykoterapeut v/Dispuk. Jeg har løbende siden 2009 taget kurser især med fokus på stress, smerter, kriser & traumer.

Du kan se mit fulde CV her